Πάνω από 100.000 λαού και νεολαίας πλημμύρισαν την Αθήνα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η λαϊκή οργή κατέκλυσε σήμερα τους δρόμους του κέντρου. Σε μια από τις μεγαλύτερες πορείες των τελευταίων χρόνων, με το Σύνταγμα να γεμίζει μαζί με Σταδίου και Πανεπιστημίου, δόθηκε ξεκάθαρο μήνυμα ότι ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.

Τεράστια συμμετοχή των συνδικάτων στην απεργία ενώ η νεολαία, τόσο των Πανεπιστημίων όσο και των σχολείων, έδωσε τον τόνο…

Η κυβέρνηση, παρά τις επιθέσεις στην πορεία της Κυριακής και τις απόπειρες να περιορίσει το ποτάμι λαϊκής οργής με κλείσιμο των σταθμών του κέντρου, στέκει απομονωμένη μπροστά στις συγκεντρώσεις και τις πορείες που έγιναν σχεδόν σε κάθε πόλη της χώρας.

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά συμπορεύτηκε με το ΜέΡΑ25, στα πλαίσια της “Συμμαχίας για την Ρήξη”. Δόθηκε ξεκάθαρος τόνος ότι η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη θα πέσει υπό το βάρος της λαϊκής οργής και μαζί της θα παρασυρθεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων που έφερε αυτήν την τραγωδία.

Είναι εμφανές ότι η λαϊκή οργή ούτε θα εκτονωθεί, ούτε θα σιγάσει… Οι επόμενες μέρες θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες διαδηλώσεις σε όλη την χώρα!

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ

ΤΩΡΑ ΕΝΙΑΙΟΣ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΣΕ

ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ και μαζί της ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ