Έξω το αεροπλανοφόρο “Τζωρτζ Μπους” απ’ το λιμάνι του Πειραιά!

Έξω το αεροπλανοφόρο “Τζωρτζ Μπους” απ’ το λιμάνι του Πειραιά!

Μπλόκο στην μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο του ιμπεριαλισμού- Έξω το ΝΑΤΟ και οι Βάσεις

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 4/2, 12.00 μ. στο Πασαλιμάνι (ρολοϊ)

Ο ελλιμενισμός του αεροπλανοφόρου Τζωρτζ Μπους συνιστά ένα ακόμα επεισόδιο στην μετατροπή της χώρας σε μια τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση.

Μετά την ολοκλήρωση της μεγαλύτερης κοινής ναυτικής άσκησης ΗΠΑ-Ισραήλ στην Μεσόγειο, καταπλέει στον Πειραιά για “ξεκούραση και ψυχαγωγία” με πιθανότερο επόμενο σταθμό το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, αυτό το νέο ορμητήριο των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει γη και ύδωρ στο ΝΑΤΟ, με αποτέλεσμα τέτοιες διευκολύνσεις με παραχώρηση ακόμα και πολιτικών υποδομών για στρατιωτική χρήση, να παρουσιάζονται ανά φυσιολογικές.

Όμως δεν είναι καθόλου φυσιολογικές. Εμπλέκουν τον λαό και την χώρα βαθύτερα στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς και μετατρέπουν το ελληνικό έδαφος σε προκεχωρημένο φυλάκιο στρατιωτικής δραστηριότητας. Δεν είναι μόνο η στάθμευση πλοίων: δεκάδες φορτία οπλισμού για την Ουκρανία διαμετακομίστηκαν μέσω Αλεξανδρούπολης, όπως το ίδιο συνέβη και με στρατιωτικές μονάδες που πλέον μόνιμα σταθμεύουν στα σύνορα Ουκρανίας- Ρουμανίας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τα φορτία όπλων που στέλνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ουκρανία είναι ένα ακόμα από τα ένοχα μυστικά αυτής της κυβέρνησης, με την πιθανότατα αποστολής Leopard να συμπληρώνεται πλέον από την αποστολή στρατιωτικού προσωπικού για να στελεχώσει αποστολή της Ε.Ε. στην Ουκρανία (Κίεβο,Λβιβ κ.α.), με 12μηνη διάρκεια.

Ο ελλιμενισμός του αεροπλανοφόρου στον Πειραιά, που φέρει επιπλέον το όνομα του πατρός Μπους, υπεύθυνου για την πρώτη εισβολή στο Ιράκ, πρέπει να σημάνει συναγερμό. O λαός μας χώρας που σέρνεται όλο και πιο βαθιά στους ΝΑΤΟϊκους σχεδιασμούς πρέπει να παλέψει σήμερα, ενωτικά και μαζικά για:

  • Άμεση απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο της Ουκρανίας
  • Φρένο στην αποστολή οπλισμού και στην διαμετακόμιση ΝΑΤΟϊκού οπλισμού και στρατευμάτων στην Ουκρανία μέσω των ελληνικών εδαφών και υποδομών
  • Άμεση απόσυρση από το καθεστώς των κυρώσεων, την οικονομική πλευρά του πολέμου που έχει κηρύξει ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ στην Ρωσία και το μάρμαρο του το πληρώνει ο κόσμος της δουλειάς και η νεολαία στην Ελλάδα.

Το Γραφείο Τύπου 4.2.2023