Συνέντευξη Μητσοτάκη = Κινδυνολογίες, υποσχέσεις και ψέματα

Συνέντευξη Μητσοτάκη = Κινδυνολογίες, υποσχέσεις και ψέματα

Η σημερινή συνέντευξη Μητσοτάκη δεν προσέθεσε τίποτε στις μέχρι τώρα δηλώσεις του παρά μόνο την κινδυνολογία. Είχε το θράσος μάλιστα να παρουσιάσει την τεράστια αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που επιτεύχθηκε με νόμους και αποφάσεις της κυβέρνησης του ως ευημερία του λαού, που θα χαθεί σε περίπτωση μη επανεκλογής του !!!

Προπαγάνδισε για άλλη μία φορά τα επιδόματα ψίχουλα, που δίνει η κυβέρνηση του σαν μεγάλη παροχή, αποκρύπτοντας τις μεγάλες αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης, την ενεργειακή φτώχεια, την καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων, την έκρηξη των κόκκινων δανείων, την διάλυση των νοσοκομείων, την αύξηση του συνολικού κόστους ζωής, όλα αυτά που εξαφανίζουν το εισόδημα, υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών και οδηγούν την πλειοψηφία του λαού σε ραγδαία φτωχοποίηση.

Έδωσε αόριστες υποσχέσεις για αυξήσεις μισθών, για νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς συγκεκριμένα ποσοστά ή ποσά και πάντα με την προϋπόθεση των αντοχών των επιχειρήσεων και των δημοσιονομικών δυνατοτήτων!!!

Συνολικά προσπάθησε να δώσει  μία εικόνα ευημερίας, που θα συνεχιστεί μόνο με την επανεκλογή του!

Την αλήθεια όμως και την τραγική πραγματικότητα την βιώνει καθημερινώς ο λαός και θα δώσει την απάντηση που πρέπει. 

Το Γραφείο Τύπου 23.1.2023