Η απάνθρωπη συμπεριφορά της υφυπουργού Μιχαηλίδου αναδεικνύει την αναλγησία της Κυβέρνησης

Η απάνθρωπη συμπεριφορά της υφυπουργού Μιχαηλίδου αναδεικνύει την αναλγησία της Κυβέρνησης

Από την αρχή που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση της εκπόρνευσης παιδιού στον Κολωνό, καταδείχθηκε με τον πιο σαφή τρόπο η έλλειψη κάθε δημόσιας μέριμνας και προστασίας για τις ευάλωτες οικογένειες και τα κακοποιημένα παιδιά.

Οι Δημόσιες δομές έχουν διαλυθεί λόγω έλλειψης προσωπικού και χρηματοδότησης, ενώ ενισχύονται ΜΚΟ και ιδιωτικές δομές, οι οποίες λειτουργούν χωρίς κανέναν έλεγχο όπως αποδείχθηκε και από τα πρόσφατα γεγονότα με την «Κιβωτό του κόσμου».

Μήνες μετά τα γεγονότα η οικογένεια εξακολουθεί να είναι απροστάτευτη χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία παρά μόνο από ιδιώτες αλληλέγγυους.

Η αρμόδια Υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου όχι μόνο δεν προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια για την στήριξη της οικογένειας (υλικά μέσα, παιδοψυχολόγους, δασκάλους κλπ), αλλά έκανε και το αδιανόητο. Έδωσε στοιχεία στους δημοσιογράφους για την 12χρονη και τα αδέλφια της (τόπο διαμονής, σχολεία, κλπ), δηλαδή έδωσε στοιχεία για να διευκολύνει τον διασυρμό τους !!

Η Υφυπουργός Μιχαηλίδου όχι μόνο χρησιμοποιεί τα χρήματα των φορολογουμένων πολιτών που προορίζονται για την πρόνοια για να οικοδομήσει το προσωπικό της προφίλ και όχι για τη στήριξη των ευάλωτων, αλλά εκθέτει και τα θύματα.

Η αναλγησία και η απανθρωπιά στο μεγαλείο της..

 

                                                         Το Γραφείο Τύπου 20.1.2023