Σήμερα στη Νομική η εκδήλωση ενάντια στις παράνομες κυρώσεις σε βάρος των λαών

Λαϊκή Ενότητα Ανυπότακτη Αριστερά: Λέμε όχι στον αποκλεισμό λαών και χωρών από το δικαίωμα στη ζωή.

Οι μονομερείς , παράνομες, εκτός διεθνούς δικαίου κυρώσεις που επιβάλλονται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της σε πάνω από 30 χώρες μέλη του ΟΗΕ , αποκτούν τον χαρακτήρα μη συμβατικών πολέμων εναντίων λαών και χωρών. Προκαλούν δε ορισμένες περιπτώσεις πολιτικές μεθοδευμένης γενοκτονίας.Στην περίπτωση ορισμένων χωρών οι απάνθρωπες και παράνομες μονομερείς κυρώσεις διανύουν σχεδόν 60 χρόνια όπως στην περίπτωση της Κούβας . Στην Μπολιβαριανη δημοκρατία της Βενεζουέλας ( όπως και στην περίπτωση της Κουβας) οι κυρώσεις δεν περιλαμβάνουν μόνο πτυχές που σχετίζονται με ανταλλακτικά , μηχανήματα , νέες τεχνολογίες , ενέργεια αλλά περιλαμβάνουν φάρμακα, εμβόλια , ιατρικό εξοπλισμό ανάμεσα σε πλειάδα άλλων ειδών πρώτης ανάγκης . Η Παλαιστίνη από μόνη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αφού δεν πρόκειται για εγκληματικές κυρώσεις σε βάρος της , αλλά για ξεριζωμό και διωγμό εκατομμυρίων ανθρώπων από τη πατρογονική τους γη , κατά παραβίαση δεκάδων ψηφισμάτων της Γ.Σ. του ΟΗΕ.

Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά οργανώνει εκδήλωση με θέμα « Με τους αγώνες των Λαών ενάντια στις απάνθρωπες κυρώσεις και τον Ιμπεριαλισμό»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. στη Νομική Σχολή Αθήνας (αμφιθέατρο Σαριπόλων).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι:

Άραμις Φουέντες Ερνάντεζ, Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κούβας στην Ελλάδα

Φρέντυ Φερνάντες Τόρες, Επικεφαλής της διπλωματικής αποστολής της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα

Μαρουάν Εμιλ Τουμπασι, Πρώην Πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης στην Ελλάδα

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Κώστας Ήσυχος, μέλος Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Χιλιανός καλλιτέχνης Αλεχάντρο Ντίαζ Κορβαλάν

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ