Μεγάλη συγκέντρωση εναντία στην έξωση της Ιωάννας Κολοβού

Μεγάλη διαδήλωση πραγματοποιήθηκε μετά από το κάλεσμα φορέων και συλλογικοτήτων στη Ζωγράφου για την έξωση  κατοίκου τη περιοχής και δημοσιογράφου, της Ιωάννας Κολοβού.

Τοπικές συλλογικότητες, δημοτικά σχήματα του Ζωγράφου αλλά και άλλων περιοχών, συλλογικότητες δράσης ενάντια στους πλειστηριασμούς, συνδικάτα, πολιτικά κόμματα και βουλευτές αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι συγκεντρώθηκαν στον αριθμό 146 της οδού Αβύδου, από όπου σήμερα το πρωί έγινε η έξωση της Ιωάννας Κολοβού, μετά από βίαιο σπάσιμο της πόρτας της από αστυνομικές δυνάμεις και δικαστικό επιμελητή.

Η μαζική συμμετοχή του λαού στην συγκέντρωση ανάγκασε την αστυνομία και τον δικαστικό κλητήρα να αποχωρήσουν αποτρέποντας προσωρινά την έξωση.

Η πορεία που ακολούθησε, διέσχισε τη λεωφόρο Γρηγορίου Αυξεντίου και κατέληξε στην πλατεία Γαρδένιας ενώ κάτοικοι της περιοχής εξέφραζαν με κάθε τρόπο την συμπαράστασή τους.

Η Λαϊκή Ενότητα από το πρωί είχε βγάλει κάλεσμα για την σημερινή συγκέντρωση και αντιπροσωπεία της με επικεφαλής το Γραμματέα της Δ. Στρατούλη και την Μάνια Μπαρζέφσκι μέλος της ΠΓ συμμετείχαν στην συγκέντρωση.