Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των πλειστηριασμών: Κινητοποίηση Τρίτη 15/11 στην Cerved Property Services

Κινητοποίηση Τρίτη 15/11: στην Cerved Property Services Έσλιν 7 και Αμαλιάδος 20-Αμπελόκηποι. Προσυγκέντρωση ώρα 12.00μ το ΜΕΤΡΟ Αμπελοκήπων. Δείτε και την επισυναπτόμενη αφίσα.

Λίγα λόγια για την κινητοποίηση:
Eurobank, DoValue και Cerved Property Services (όλες μια παρέα) πετάνε στο δρόμο οικογένεια με προβλήματα υγείας και μηδαμινό εισόδημα.
Τον περασμένο Μάϊο που επισκεφθήκαμε τη CervedProperty μαζί με εκπρόσωπο της οικογένειας*, ζητήσαμε να συνεχίσει η οικογένεια να μένει στο διαμέρισμα που της άρπαξαν, με ένα προσιτό ενοίκιο για να μπορεί να είναι συνεπής στις πληρωμές της. Μας έδωσαν την υπόσχεση ότι θα εξετάσουν το αίτημα με κατανόηση στα προβλήματα της οικογένειας*.
Μετά από πέντε μήνες (μόλις προχθές) ειδοποίησαν την οικογένεια ότι για να μένει στο σπίτι της θα πρέπει να καταβάλλει ανά μήνα 1.000 ευρώ ενοίκιο !!!
Τόση κατανόηση, τέτοια “εταιρική υπευθυνότητα”
Όμως οι διακηρύξεις της DoValue υπόσχονται άλλα…
“…Τόνισε ότι η doValue Greece, έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, σε τρεις βασικούς άξονες: την κοινωνία, το περιβάλλον και την υγεία. «Η δράση στις Ροβιές τέμνει οριζόντια και τους τρεις άξονες με έναν ουσιαστικό τρόπο. Αυτό είναι το στίγμα των αρχών και των αξιών της εταιρείας, που επιδιώκει οι παρεμβάσεις της να αφήνουν αποτύπωμα ουσίας, σημειώνοντας ότι η αποκατάσταση του ιατρείου έχει όχι μόνο υψηλό συμβολισμό αλλά συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και γι’ αυτό η συμμετοχή της εταιρείας μας, στο έργο είναι ιδιαίτερα τιμητική»….) [δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ:
Αυτά έλεγε πριν είκοσι ημέρες ο επικεφαλής της DoValue Θεόδωρος Καλαντώνης με αφορμή την εγκαινίαση του ανακαινισμένου με δωρεά της DoValue κοινοτικού ιατρείου των Ροβιών Μαντουδίου που κατεστράφη από τις φωτιές το καλοκαίρι του 2021.
Δεν είναι απλά μια ακόμη υποκρισία των ‘ευεργετών” της κοινωνίας. Είναι ένα σύννεφο καπνού που σκεπάζει το βρώμικο ρόλο αυτής της εταιρείας αλλά και της “μαμάς” Eurobank στον καιρό που ζούμε. Όπου δεκάδες οικογένειες κάθε βδομάδα πετάγονται στο δρόμο αφού οι ‘ευεργέτες” αυτοί φρόντισαν να τους αρπάξουν τα σπίτια σε πλειστηριασμό.

Τέτοιες αξίες σαν της DoValue πολεμάμε καθημερινά. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ