Έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος Σωτήρης Παπαμιχαήλ

Γεννήθηκε το 1956 στην Άρτα και από το 1968 ζούσε στο Βύρωνα. Σπούδασε οικονομία, κοινωνιολογία και παιδαγωγική. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στο Radio Bubble, μέλος της Blues band “ARBand”, υπεύθυνος των ιστοσελίδων Red Wire.gr, Poetswall.gr, πρωταγωνιστής στην εφημερίδα  “Διαδρομές”, στο blog τα “Μπάζα” και στην έκδοση της ηλεκτρονικής και έντυπης εφημερίδας “Δήμος και Πολιτεία”.

Αντισυμβατικός στη σκέψη και στάση ζωής, δραστηριοποιήθηκε από νωρίς σε κοινωνικά- πολιτικά κινήματα και στη συνέχεια στην αριστερά. Εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και διετέλεσε μέλος του Αριστερού Ρεύματος. Το 2015 αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ διαφωνώντας με τις πολιτικές του επιλογές και εντάχθηκε στη ΛΑ.Ε. μέχρι το 2017 όπου διετέλεσε συντονιστής της Ν.Ε. Αν. Αθήνας. Έκτοτε συνέχισε την πολιτική και κοινωνική του δράση ως ανένταχτος αριστερός.

Αγάπησε το Βύρωνα, την πόλη που ζούσε, δραστηριοποιήθηκε στα κινήματα της πόλης, εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 2014 με τη Στάση Βύρωνα, από την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε το 2015 και μέχρι το 2019, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, συνέβαλε στην ανάδειξη των ζητημάτων για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη και αγωνίστηκε για την επίλυσή τους. Το 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα.

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του Κάτια και στο γιο του Κωστή, στους οικείους και στους συναγωνιστές -τριες που το όραμα για ένα καλύτερο κόσμο τους ένωσε στους κοινωνικούς-πολιτικούς αγώνες.

Καλό ταξίδι σύντροφε Σωτήρη, η θύμησή σου θα μας συντροφεύει

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ