Κώστας Ήσυχος: «Είμαστε στη λάθος πλευρά της λογικής κι όχι στη σωστή πλευρά της ιστορίας»

Από το Militaire News

«Δεν είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά στη λάθος πλευρά της λογικής» επισημαίνει ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος σχολιάζοντας τη στάση όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και την αντιπολίτευσης στο θέμα του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ο κ.Ήσυχος δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Τουρκία έχει εκμεταλλευθεί τις εξελίξεις και τον συγκρίνει με όσα η Ελλάδα πράττει τους τελευταίους μήνες. Η συμβουλή του να διαβάσουμε ξανά την ιστορία μας, είναι πολύ χρήσιμη.

Ο κ.Ήσυχος γνωρίζει άριστα τα όσα συμβαίνουν στην Λατινική Αμερική. Γι΄  αυτό και μπορεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα στη Βραζιλία, εξηγώντας πρώτα απ΄  όλα γιατί οι εξελίξεις σε αυτή τη χώρα πρέπει να μας ενδιαφέρουν. Όπως θα έπρεπε να ενδιαφέρει την Ελλάδα γενικώς η Λατινική Αμερική, στην οποία η Τουρκία «αλωνίζει». Όχι χωρίς λόγο και κέρδος. Η τελευταία φορά που έγινε «συζήτηση» για την Λατινική Αμερική στην ελληνική Βουλή είχε ως θέμα τις ελλείψεις στο χαρτί υγείας στη Βενεζουέλα… Τα έφερε έτσι η ζωή και σήμερα στα ελληνικά σούπερ μάρκετ υπάρχει μεν χαρτί υγείας, αλλά η τιμή του είναι…απλησίαστη.