Συγκέντρωση την Τρίτη στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης καλεί το Σωματείο στη Μαλαματίνα

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 1η Νοέμβρη και ώρα 8πμ., πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα». με αφορμή την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων «για τις παράνομες απολύσεις» του Γιάννη Φραγγίδη, προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, και του Αριστοτέλη Μερκενίδη, προέδρου του Συνδικάτου Πωλητών Οδηγών και Βοηθών στα Εμφιαλωμένα Ποτά Βορείου Ελλάδας και μέλους της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης»

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Όλες και όλοι δίνουμε απάντηση στα σχέδια της νέας ιδιοκτησίας. Δίνουμε βροντερό «παρών» μπροστά στα δικαστήρια την Τρίτη 1 Νοέμβρη στις 8 το πρωί», αναφέρει στην ανακοίνωση – κάλεσμά του το Σωματείο και καταγγέλλει τη νέα ιδιοκτησία, η οποία: «παρερμηνεύοντας ακόμη και τον νόμο-έκτρωμα Χατζηδάκη προχώρησε χωρίς να τηρηθούν ούτε οι νόμιμες διαδικασίες στις απολύσεις των δυο συναδέλφων – συνδικαλιστών, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να τρομοκρατήσει τους απεργούς στη «Μαλαματίνα», για να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τις απολύσεις, τις ατομικές συβάσεις, την περικοπή του μισθού τους».

Κάλεσμα για συμμετοχή στην Συγκέντρωση έχει βγάλει με σχετική ανακοίνωση και η Λαϊκή Ενότητα Ανυπότακτη Αριστερά Θεσσαλονίκης.

πηγή ergasianet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ