Απαγόρευση ανάρτησης από το Facebook Δελτίου Τύπου της ΛΑΪΚΉΣ ΕΝΌΤΗΤΑΣ -ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Η απαγόρευση από το Facebook της ανάρτησης Δελτίου Τύπου της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ-ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΆΣ, που καταγγέλλει τις παρεμβάσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ στις επιλογές Ελλήνων δημοκρατικών πολιτών, με πρόσχημα την σημαία των ΗΠΑ, αποτελεί ωμή προσπάθεια φίμωσης και παραβίασης δημοκρατικών δικαιωμάτων
Δεν τους αρκεί το φακέλωμα και η απαγόρευση πολιτών άλλων χωρών να μεταβούν στον τόπο επιλογής τους, προσπαθούν να περιορίσουν την ενημέρωση της κοινωνίας για τις πράξεις τους και να κρύψουν την αλήθεια.
Η Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερά κατήγγειλε με δελτίο τύπου 17/10/2022 την απαγόρευση στον Έλληνα πανεπιστημιακό Τάκη Πολίτη να μεταβεί από την Τουρκία στη Βενεζουέλα, με παρέμβαση των υπηρεσιών των ΗΠΑ,, διότι το αεροπλάνο του θα περνούσε από τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ.!!!

Δυστυχώς οι παρεμβάσεις τους δεν μένουν μόνο εκεί. Προσπαθούν να ελέγξουν και την ενημέρωση της κοινής γνώμης , να μαθαίνουν δηλαδή οι πολίτες αυτά που το κυρίαρχο σύστημα μόνο θέλει να μαθαίνουν.

Το Facebook απαγόρευσε στην ΛΑΕ την ανάρτηση, με πρόσχημα την δημοσίευση φωτογραφίας της αμερικανικής σημαίας, που συνόδευε το κείμενο, η οποία είναι απολύτως συνυφασμένη με το περιεχόμενο, αφού αναφαίρεται στην δράση των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ!!!

Αυτή είναι η δημοκρατία τους!!!

Η απαγόρευση οποιασδήποτε φωνής, που είναι αντίθετη με τα συμφέροντα τους.
Η Λαϊκή Ενότητα- Ανυπότακτη Αριστερά δηλώνει. Δεν μας φοβίζουν οι απαγορεύσεις τους. Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια, , να αναδεικνύουμε την πραγματικότητα και να αγωνιζόμαστε για τα δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα του λαού μας.

Το Γραφείο Τύπου 18.10.2022

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ