Ξεκίνησε η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΛΑΕ στην Γεωπονική

Ξεκίνησαν οι εργασίες της πανελλαδικής συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας για την ανασυγκρότηση, διεύρυνση και επανίδρυσή της, με την παρουσία πολλών συντρόφων και συντροφισσών από όλη την Ελλάδα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εντυπωσιακή ήταν η μαζική και μαχητική συμμετοχή εκατοντάδων νέων αλλά και παλαιότερων αγωνιστών της αριστεράς και των κινημάτων. Η Συνδιάσκεψη ξεκίνησε με εκλογή προεδρείου, ολιγόλεπτο  χαιρετισμό του σ. Στάθη Λεουτσάκου, με παρουσίαση της πολιτική συγκυρίας από την σ. Μαριάνα Τσίχλη και των προγραμματικών θέσεων της ΛΑΕ από τον σ. Δημήτρη Στρατούλη. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων της αριστεράς.

Συγκεκριμένα τον λόγο πήραν εκπρόσωποι του ΜεΡΑ25 Κώστας Ντάσκας, του ΝΑΡ/ΑΝΤΑΣΡΥΑ Αντώνης Δραγανίγος, της ΑΡΑΝ Γιώργος Λιάγκος, του ΣΕΚ Λέανδρος Μπόλαρης, της Αναμέτρησης Αναστασία Στράτογλου, του Κ-Σχεδίου Δημήτρης Τσίτκανος, της ΔΕΑ Αντώνης Νταβανέλος, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός της ΑΡΙΣ. Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν οι σ. Κώστας Λαπαβίτσας, Νάντια Βαλαβάνη, Γιάννης Κουζής, Βασίλης Λιόσης, Στράτος Γεωργούλας και Θωμάς Κώτσιας, ενώ διαβάστηκε χαιρετισμός του Αλέκου Αλαβάνου.

Οι  εργασίες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα με την συζήτηση επί των κειμένων που έχουν κατατεθεί και θα ολοκληρωθούν με την ψήφιση Πολιτικής Απόφασης και την εκλογή ηγεσίας της ΛΑΕ

φ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ