Κλείνουν τα καλοριφέρ σε κλινικές Νοσοκομείου για τον πόλεμο του ΝΑΤΟ

Η πρόσδεση της χώρας στις ευρωνατοϊκές επιλογές με την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των ΗΠΑ δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ενεργειακή επάρκεια της χώρας και ταυτόχρονα έχει εκτινάξει τις τιμές όχι μόνο στην ενέργεια αλλά και σε όλα τα είδη και υπηρεσίες λαϊκής κατανάλωσης. Η λύση που προωθεί η Κυβέρνηση κατ’ εντολή της Ε,Ε, είναι ο περιορισμός της κατανάλωσης χωρίς ουσιαστικά μέτρα για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο. Η «λύση» της Κυβέρνησης οδηγεί το λαό σε χειμώνα χωρίς θέρμανση και σε δραματική μείωση των εισοδημάτων του εξαιτίας της ακρίβειας.

Τέτοιες επιλογές που δεν αγγίζουν την ουσία του προβλήματος και δεν ξεφεύγουν από τις Ευρωνατοϊκές κατευθύνσεις οδηγούν σε αποφάσεις που μόνο παράλογες μπορούν να χαρακτηριστούν.

Τελευταίο παράδειγμα η απόφαση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου που ζητά η θέρμανση το χειμώνα να παραμένει κλειστή στις κλινικές την ημέρα από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα καθώς και το κλείσιμο του φωτισμού σε διαδρόμους που κυκλοφορούν εργαζόμενοι και ασθενείς αλλά και σε χώρους υψηλού κινδύνου όπως τα λεβητοστάσια.

Το γεγονός αυτό το καταγγέλλει το τοπικό σωματείο παρουσιάζοντας και τις σχετικές εντολές της Διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ίσως η κυβέρνηση νομίζει ότι στην χώρα μας ισχύει αυτό που λέει το τραγούδι των Locomondo «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ