Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης: Όλοι αύριο 7/10 στη συγκέντρωση για τους απεργούς της Μαλαματίνας

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ»

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10, ΩΡΑ 6.30΄Μ.Μ., ΓΡΑΦΕΙΑ Π.Ο.Ε.Ε.Π. (ΦΙΛΙΠΠΟΥ 43)

Η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης συμμετέχει και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να δώσουμε δυναμικό «παρών» στη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώνει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, αύριο Παρασκευή 7/10, στις 6.30΄μ.μ. μπροστά στα γραφεία της Π.Ο.Ε.Ε.Π., στην οδό Φιλίππου 43.

Οι εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ δίνουν ένα μακροχρόνιο αγώνα απέναντι στις εργοδοτικές μεθοδεύσεις για κατάργηση στην πράξη των συλλογικών συμβάσεων, απολύσεις, μειώσεις μισθών. Όλες αυτές τις μέρες που απεργούν οι εργαζόμενοι στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, τα ΜΑΤ –κατόπιν εντολής του αρμόδιου Υπουργού- έχουν γίνει το δεξί χέρι της εργοδοσίας, με καθημερινή παρουσία στο εργοστάσιο, επιθέσεις και ρίψεις χημικών στους απεργούς, προκειμένου να σπάσει η απεργία με απεργοσπάστες.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση και διαδήλωση που διοργανώνει το Σωματείο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, εκφράζοντας την αυτονόητη αλληλεγγύη μας στους απεργούς και στο σκληρό αγώνα που δίνουν απέναντι σε εργοδοσία και κυβέρνηση και παράλληλα δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, τις δουλειές μας, τις ζωές μας.

Το κίνημα αλληλεγγύης στους απεργούς της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ οφείλει να μεγαλώσει, να δυναμώσει κι άλλο, προκειμένου να επαναπροσληφθούν οι δυο απολυμένοι συνδικαλιστές, οι 15 απολυμένοι συνάδελφοί τους, να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους και ο αγώνας τους να λήξει νικηφόρος.

Το Γραφείο Τύπου