Η νέα αγωγή εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου αποτελεί προσπάθεια  φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου

Η νέα αγωγή της Ένωσης Αποστράτων εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου αποτελεί προσπάθεια  φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου.

 

Ένα χρόνο μετά την απόρριψη της πρώτης αγωγής εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου η Ένωση Αποστράτων  επανέρχεται με νέα αγωγή εναντίον του, ζητώντας την φυλάκιση του και αποζημίωση 70000 ευρώ!!!

Η νέα αγωγή, όπως και η προηγούμενη έχει στόχο να τρομοκρατήσει και να φιμώσει, ώστε να μη γίνεται οποιαδήποτε κριτική στις απαράδεκτες ενέργειες και εκδηλώσεις, στις οποίες πρωτοστατεί  η ΕΑΑΣ { Ένωση Αποστράτων} και οι οποίες προσβάλλουν τις αξίες και την ιστορική μνήμη του λαού μας.

Τεράστια ευθύνη όμως έχει το Υπουργείο Άμυνας και κατά συνέπεια  η κυβέρνηση της ΝΔ, αφού η Ένωση Αποστράτων είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εποπτευόμενο από το Υπουργείο Άμυνας, που σημαίνει ότι η εποπτεύουσα αρχή  στηρίζει ή ανέχεται τέτοιες ενέργειες.

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει την νέα δικαστική προσφυγή  εναντίον του δημοσιογράφου, που αποτελεί προσπάθεια φίμωσης της ελευθερίας του Τύπου.

Εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο Νίκο Μπογιόπουλο και ζητά την απόρριψη της αγωγής και την παύση της δίωξης του.